#winnendoejebij

Spelers

#1

Quinty

Totaalscore

8

Ze werd uitgeloot voor de studie Geneeskunde, maar dat heeft haar tot nu toe veel goeds gebracht, want Quinty gaat als een speer op haar YouTube-kanaal. Ze is een ster in het verzinnen van comedy sketches en staat bekend om haar vrolijkheid. Deze levendige meid weet als geen ander een grote dosis humor in het team te brengen!

#2

Jill

Totaalscore

7

Ze deelt haar hele leven op internet, is gek op haar hondje Pip en niet bang om serieuze onderwerpen aan te snijden op YouTube. Jill van Dooren is dagelijks vlogger, houdt van beauty en fashion en is in korte tijd enorm gegroeid op YouTube. Deze strijdlustige dame brengt ook nog eens een portie humor mee, dus is niet te missen in het team.

#3

Marije

Totaalscore

6

Nog een deelneemster vol humor. Met haar hilarische sketches vermaakt ze heel YouTube-land en weten haar kijkers nog steeds niet of Jeroen van Holland nou wel of niet haar vriendje is. Marije Zuurveld is slim, grappig en niet op haar mondje gevallen, dus zeker een aanwinst voor het team.

#4

Dylan

Totaalscore

5

Hij is een van de grootste YouTubers van Nederland, vermaakt heel YouTube-land met zijn sketches en geeft een kijkje achter de schermen op zijn tweede kanaal TeamDylanHaegens. Deze creative duizendpoot heeft een oneindige hoeveelheid energie en zal met zijn doorzettingsvermogen zeker een aanwinst zijn voor het team!

#5

Kelvin

Totaalscore

4

Je linkt het woord PAPRIKA waarschijnlijk gelijk aan hem, hij is al superlang actief op YouTube en is vaak te zien met zijn partner in crime Peter. Kelvin Boerma is met zijn challenge ervaring een gevaarlijke strijder en zal er alles aan doen om de winst te pakken.

#6

Kaj

Totaalscore

3

Hij begon zijn YouTube-carrière als onderdeel van het kanaal ZU5E, is al lange tijd een vast gezicht van het online kanaal Concentrate en is tegenwoordig ook dj bij 3FM. De lichtelijk rebelse Kaj van der Ree houdt wel van een beetje uitdaging, gaat voor niets of niemand uit de weg en zal er alles aan doen om te willen winnen.

#7

Gio

Totaalscore

2

Hij is een van de snelst groeiende YouTubers van Nederland en België, begon met gamevideo’s, maar vlogt nu over zijn leven en heeft het voor elkaar gekregen dat zijn hele familie YouTuber is geworden. Gio Latooy is altijd positief en heeft een mega fanbase die hem wel eens heel goed zou kunnen steunen in deze strijd.

#8

Sophie

Totaalscore

1

Ze is niet bang om haar mening te geven, heeft een hekel aan slechte tv-programma’s en vermaakt iedereen met haar droge humor. Sophie Milzink mag dan een tikkeltje onhandig zijn, haar slimme brains zullen zeker van pas komen!